Wij zijn lid van:

Nieuwbouw plannen?

Bent u van plan een nieuwe woning te gaan bouwen? Maar wellicht géén idee waar u moet starten? In dat geval bent u bij Aannemingsbedrijf ATB aan het juiste adres, omdat wij u kunnen begeleiden bij alles wat er komt kijken bij het nieuw bouwen van uw woning!

Hoe pakken wij een nieuwbouw project aan?
Bij ons staat de wens van de klant voorop, daarom worden in een eerste gesprek deze wensen besproken en direct beoordeeld of deze technisch haalbaar zijn en of wij alternatieven kunnen bieden.
Ook wordt er bepaald welk aandeel wij kunnen leveren bij het bouwen van uw woning. Wij staan namelijk open voor eigen inbreng van u, als klant. Heeft u goede ervaringen met bijvoorbeeld een architect of schilder, óók dan kunt u bij ons terecht om uw wensen te realiseren!

Vanuit onze praktijkervaring kunnen wij u ondersteunen op de gebieden waar u niet de juiste kennis heeft, aangevuld met uw idee kunnen wij een plan opstellen, waarmee een architect aan het werk kan.
Zoals beschreven kan een architect kan door u aangedragen worden, maar wij kunnen ook door contacten uit eerder afgeronde bouwprojecten advies uitbrengen over bij welke architect u het beste terecht kunt.
Nadat met de tekeningen een vergunning is aangevraagd, kan van start gegaan worden met de voorbereidingen voor het daadwerkelijk bouwen van uw huis.

Van een het bouwrijp maken van uw plan tot monteren van de laatste deurkruk, het gehele bouwtraject kunnen wij u uit handen nemen. Zowel al het metsel en timmerwerk als stuc en schilderwerk, elektra en loodgieterswerk!

Bel of mail ons en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!

Trap met vide, ontwerp Atelier 3 te Leusden
6. overzicht
villa kudelstaart, ontwerp Atelier 3 Leusden