Wij zijn lid van:

Nieuws

Hier kunt u het nieuws bekijken van ATB Leerbroek

7 juli 2014 : Hastikke link!

Haarlem is de stad die bekend staat om zijn ‘hofjes’, een stad met een rijke bouwgeschiedenis. En te midden van al die bezienswaardigheden mogen wij op het Prinsen Bolwerk een nieuwe woning realiseren. Op z’n Haarlems gezegd: Hastikke link! Ofwel, Heel erg leuk! We willen onze opdrachtgever vanaf deze plaats ook nogmaals bedanken voor hun vertrouw ..
lees meer..

15 november 2013 : Oplevering Qbuzz

Na een periode van hard werken hebben we 14 november het project “Qbuzz” gezellig afgesloten met een hapje en een drankje. Wij hebben het kantoorpand van Qbuzz in Utrecht, met een vloeroppervlakte van circa 1400m2, geheel verbouwd. Nieuwe indeling, nieuwe plafonds, nieuw installatiewerk incl. databekabeling, schilderwerk, vloerbedekking enz. enz. En dat ..
lees meer..

29 mei 2013 : Oplevering Bouwspeeltuin Bouwgein te Nieuwegein

Afgelopen zaterdag, 25 mei, is het project ‘Bouwgein officieel opgeleverd. Bouwgein is een bouwspeeltuin in Nieuwegein. Het pand werd enkele jaren geleden verwoest door brand. December 2012 zijn we begonnen met de herbouw en afgelopen zaterdag was het dan zover: de officiele opening! Het pand voorziet in een aantal ruimtes voor buitenspeelse opvang en een aan ..
lees meer..

10 mei 2013 : Ons eerste nieuwsbericht

Na een tijd waarin er weinig aan onze site is verandert hebben we besloten de site een facelift te geven. En nu is het dan zover dat ons eerste nieuwsbericht online staat! Op de nieuwe site is ook een nieuwe pagina toegevoegd: de nieuwspagina. Via deze pagina hopen we u met regelmaat op de hoogte te houden van nieuws binnen ons bedrijf of het opstartten/opleveren v ..
lees meer..

Resultaten 1 t/m 4 van 4
6. toiletgroep
7. nu nog een saaie gang, maar zie ook foto 19
2. gelamineerde spanten