Wij zijn lid van:

Over ons

Aannemingsbedrijf ATB is opgericht op 1 januari 1995, en heeft dus al 20 jaar ervaring met het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen.

Na de oprichting van het bedrijf nam de hoeveelheid snel toe, hierdoor werken er bij Aannemingsbedrijf ATB nu ruim 20 personeelsleden onder de leiding van Kees Theunisse en Evert van Asselt.

Het personeel vormt een hecht team met een goede motivatie, waardoor Aannemingsbedrijf ATB in staat is in de wijde omtrek van Leerbroek te bouwen.

Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Leerbroek en omgeving, maar wij zijn mede door ‘mond tot mond’ reclame werkzaam in een groot deel van Nederland.
Ter illustratie: Wij hebben tot op heden onder andere werkzaamheden verricht in Amsterdam, Amersfoort, Burgh-Haamstede, Den Haag, Haarlem, Huizen, Ophemert, Schijndel en Wassenaar.

Aannemingsbedrijf ATB werkt al 20 jaar samen met diverse vakmensen voor stukadoor- en schilderwerken en installatietechniek. Door deze samenwerking kunnen wij als aannemer een totaalpakket met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit bieden. We hebben ook een eigen stucadoor in dienst waardoor we in staat zijn adequaat te reageren
In het geval dat uzelf, of iemand die u kent, goede ervaringen heeft met vakmensen uit uw eigen omgeving, dan staan wij er uiteraard voor open om samen met hen uw wensen te realiseren.

Een verbouwing of nieuwbouw is, zeker in deze tijd, een hele stap waar vaak grote bedragen mee gemoeid zijn. Zekerheid en garantie zijn daarbij zeer belangrijk. Om u als opdrachtgever tegemoet te komen in deze zekerheid en garantie zijn wij lid van bouwgarant. Bij deze instantie kunnen voor zowel verbouw, aanbouw en renovatie als voor nieuwbouw garanties aangevraagd worden. Kijk voor meer informatie op de site van bouwgarant: www.bouwgarant.nl of neem contact met ons op.

Wij voelen ons bovendien maatschappelijk verantwoordelijk voor het opleiden van aankomende vakmensen. Daarom is ons bedrijf officieel erkend als Fundeon leerbedrijf. We hebben leermeesters in dienst om onze leerlingen met alle zorgvuldigheid op te leiden tot vakmensen die hun vak verstaan!

6. overzicht
vergaderruimte gereed
3. overzicht van de bouwplaats, 1ste bouwlaag